Кошик
2 відгуків
+380 (96) 555-55-06
+380 (99) 000-97-95
+380 (54) 585-34-67
ул. Шевченка 120А, Тростянец, Україна
Продукция из пластика от компании КОНАРД www.konard.in.ua
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Жироловитель ресторану Сток-Р, фото 2
Жироловитель ресторану Сток-Р, фото 2
Жироловитель ресторану Сток-Р, фото 2
Жироловитель ресторану Сток-Р, фото 3

Жироловитель ресторану Сток-Р

Опис
Інформація для замовлення

Жироуловитель «Сток-P»

Жироуловювачі - Це первинна стадія очищення стічних вод. Вони захищають каналізаційні труби від жирового забруднення, а також збільшують ефективність наступних очисних споруд і запобігають забрудненням ґрунтових вод.
В основному жироуловники використовуються в закусочних, ресторанах, готелях,  Кондитерських, гіпермаркетів з цехами напівфабрикатів з м'ясними та рибними відділами, підприємствах для переробки продуктів тваринного походження, миловарних заводів, підприємств з виробництва харчової олії, Виготовлення кормів для тварин і т. д.
Жироуловитель « Стоток-P» призначена для очищення від жирових забруднень великих потоків стічних вод У воді від жирів (підходить для споживання води до 5 л/с). Ми можемо очищати стоки з усіх підприємств або окремих цех з переробкою харчових продуктів.
Жироловитель можна встановлювати як всередині будівлі (у технічному чи підземному приміщенні), так і під землею.
Жироловитель — це гідроізольований відстійник, в якому відбувається відділення жиру від води через різницю їхньої удельної ваги. Більша кількість жирів піднімається на поверхню, і очищена вода перетікає в каналізаційну мережу.

За бажанням замовника жироголовники отримують контрольні пристрої, які дають сигнал про необхідність очищення жиру.
Обслуговування жиру відбувається періодично, залежно від того, наскільки забруднена стічна вода.  Обслуговування складається з двох основних операцій: механічного видалення великого сміття і жирових нагромаджень.  Накопичення жиропродуктів у жироловителях видаляється насосами або асенізаційними машинами.
Обслуговувати один жироловитель набагато легше і швидше, ніж кілька.

Високості жироголовників Cток-P:
- Висока ефективність.
- Великий вибір продуктивності від 0,1 до 5 л/сек;
- Пакунок з гідрозачином забезпечує 100% затримання запаху;
- наявність напору, технологічних перегородок і перегородок, що запобігає потрапляння плавучого жиру в каналізацію;
- Маленька маса посудин;
- Мінімальні витрати на встановлення;
- Протягом тривалого терміну експлуатації;
- 100% антикорозійний матеріал. Жироловитель виготовляється з поліпропиленої або поліетилену завтовшки 5-10ммм.
- нескладний монтаж;
- Гарантійний термін служби 3 роки;
- термін служби матеріалу, з якого виготовляється жироловитель близько 30 років;
- можливо робити по габаритів замовника.

Пристрій і робота жироловів "Сток-Р"

Стовбурні води проникають через підводний патрубок (2) у перший щабель жиролова. I ), де відбувається обурення зважених речовин і відділення частинок жиру від води внаслідок різниці між їх розподільними щільностями.

Попередньо очищені стоки проходять через систему перегородок (4) і проходять у другу сходинку жиролова. II), де відбувається остаточне освітлення стічної води.

Очищені стоки через вихідний патрубок ( 5) скидаються в каналізаційну систему.

 

Технічні характеристики 

Розхід води, до (л/с).

Об'єм жиру 935 кг/м3, л

Розміри, мм

Вартість, євро.

0,1

70

350х400х500

156

0,2

140

500x550 x 5050

190

0,3

210

500x600 x700

233

0,4

280

500х750х750

292

0,5

350

550х800х800

356

0,6

420

750х750х750

390

0,7

490

500х1 000 000

420

0,8

560

750х750х1000

454

0,9

630

800 x800 x 1000

490

1,0

700

700х1 000 000

524

1,25

880

800х1000х1000

560

1,5

1050

1000х1000х1050

605

1,75

1230

850х1200х1200

648

2

1400

1000х1000х1400

723

2,5

1760

1200х1200х1250

838

3

2100

1250х1300х1300

930

3,5

2460

1100х1500х1500

1015

4

2800

1250х1500х1500

1054

5

3500

1250х1400х2000

1188

Жироуловювачі Компанія "Конард" виробляє очищення виробничих стоків з усього підприємства або окремих цех для переробки харчових продуктів.

Моделі жироулові та жироголові особи розрізняють за продуктивністю, варантами виконання, габаритами та місцями можливого монтажу жироловітів (живоловитель під мийкою, відокремлений цехною жироуловитель або заглублений у ґрунт). За сучасних умов, разом з ростом харчового виробництва, розширенням системи громадського харчування зростає проблема утилізації відпрацьованих харчових масель та жирів.

Залежно від обсягу виробництва зайвої маси жирової маси, яку видаляють, може становити від декількох кілограмів до декількох тонн. Вона не тільки забиває каналізаційну систему, але й завдає великої шкоди навколишньому середовищу. Перед спуском стічної води, наповненої жирами та твердими частинками, обов’язково мусить проходити очищення. Найпоширенішим засобом очищення стічних вод від жирів є механічний проточний жир. Жироголовитель (сепаратор жиру) - це засіб очищення сільськогосподарсько-батових або інших, прирівняних до них складами, виготовлених стічних вод від жиропродуктів.

Жироробитель встановлюється на виході виробничої каналізації, що містить забруднені жиром стоки, які спочатку очищаються від великих механічних домішок, і є для того, щоб вловити і усунути неемульговані жири та масел з стічних вод, що йдуть до очисних споруд, в яких відбувається забруднення стічних вод жирами. Принсіп роботи більшості жироловців, що пропонуються на сьогоднішній день, зазвичай один і той самий. Засновано він на розмеленій щільності частинок жиру/масла і води. Оскільки жири набагато легші за воду, вони піднімаються на її поверхню. При цьому важчі частинки (пісок і мул) осідають на дні. Саме на цьому базується гравітаційний метод очищення стічних вод від жирових забруднень. Тому жирові системи мають таким чином максимальну концентрацію жиру на поверхні води. Звільнена від жиру вода відводиться в каналізаційну мережу, а зібраний жир періодично видаляється з системи.

Жиролові повинні використовуватися там, де забруднення не очищене від жирів стічними водами, і де відділення рослинних і тварин жирів та інших олійних субстанцій від інших стічних вод є необхідною умовою. До таких місць належать промислові та торгові об’єкти, а саме: комерційні кухні та великі підприємства гастрономії, наприклад ресторани, готелі, станції обслуговування при автострадах, промислові підприємства харчової промисловості, м’ясопереробні фабрики, миловарні, маслобійні тощо.

Стоки, що містять багато жирів у формі, непіддатливої відокремленості (в емульгованому вигляді), з таких місць як молокозаводи, сироварні, цехи з розділом риби і пр., обладнані тільки миттями для посуду або « засмагальниками рідких відходів», можуть бути ефективні в жирових сепараторах тільки при дотримування певних умов.

Жировителі є ефективним засобом очищення стічних вод від жиру перед скиненням у каналізаційні мережі. Застосовуючи жироголовники у системах каналізації, можна запобігти засміченню каналізаційних труб.

  • Ціна: від 6 240 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner